Wie zijn wij?

Wij zijn Susan, Petra en Ellemieke. Drie goede vriendinnen met een liefde voor lekker eten, mooie styling en vooral voor gezelligheid. 

Alle drie hebben we onze eigen talenten. Deze samengevoegd, zorgen voor een perfect team. Onze voornamen samengevoegd zorgt voor de naam Supelle! 

 

Wat is Supelle?

Supelle is gezelligheid, lekker eten, mooi gedekte tafels, uren kletsen onder het genot van een goede koffie. Leuke feestjes met bijvoorbeeld vrienden en familie, mooie hotspots en alles waar je gelukkig van wordt. Wij creëren graag deze momenten voor jou. Hierbij regelen we alles op het gebied van de organisatie, styling en fotografie. Ook zorgen wij voor de catering met bijvoorbeeld een lekker hapje of een prachtige taart. 

 

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met al jouw wensen te bespreken onder het genot van een kop koffie of thee.  We geven je ideeën en maken afspraken. Zodra alle wensen bekend zijn gaan we aan de slag. We werken alles tot in de puntjes uit en zorgen voor een onvergetelijk moment voor jou. Een babyshower, kinderfeestje, verjaardag, huwelijk, opening van een winkel of een gezellig diner, wij regelen alles voor je. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten! 

  

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op door een mail te sturen naar info@supelle.nl !