Wat zijn er veel nieuwe spullen en producten binnengekomen in de winkel van Pluk & Proef! Genoeg om weer mee aan de slag te kunnen gaan. Om inspiratie op te doen voor de tweede blog, hebben we met Marielle afgesproken in de winkel in Putten. We hebben gekozen voor een recept uit één van de kookboeken uit de winkel. Het is een vijgen hazelnoten brood geworden. Je leest hier hoe dit heerlijke (en makkelijk te maken) brood is geworden!

De feestdagen staan bij ons in het teken van gezelligheid. En dan vooral met heel veel eten! Een diner met familie en/of vrienden is dan de ideale manier om deze twee samen te brengen. Alleen hoe pak je dit aan zonder dat je zelf amper meer een hap door je keel krijgt van alle stress? Wij geven je een aantal tips zodat ook jij lekker kan gaan genieten!

Voor Pluk en proef mochten wij een blog maken voor de opening van de winkel. We kozen voor een heerlijk lekker frisse rozemarijn citroen naked cake. Gekke combi zou je denken, maar niets is minder waar! Benieuwd hoe deze prachtige taart tot stand is gekomen en wat we hiervoor hebben gedaan? Lees dan even verder...